Sennheiser HD 250 II: misschien niet zo charmant, maar wel super geluid!

Deze koptelefoon lag vanochtend bij mij op de deurmat, jippie! Ik heb hem besteld, omdat ik voor school moet gaan monteren voor radio- en televisie-uitzendingen. Hieronder lees je wat ik van deze koptelefoon vind!

Als je een koptelefoon zoekt waarmee je verdwijnt in je eigen muziekwereld, hoef je niet meer verder te zoeken! Met deze koptelefoon geniet ik ervan om lekker op de bank neer te ploffen en weg te zinken in de muziek.

Doordat deze koptelefoon rond je hele oorschelp zit, hoor je niets meer van buiten af. Dit kan je als positief en negatief zien. Positief: met monteren van een filmpje kan je je helemaal richten op het geluid. Negatief: met een koptelefoon fietsen of lopen is not done en gevaarlijk, want je hoort echt geen auto voorbij rijden.

Het lange snoer van de koptelefoon is ideaal. Ik heb zelfs al met mijn koptelefoon televisie zitten kijken zonder dat iemand anders thuis last had van het geluid van de televisie! Ook als je bijvoorbeeld gewoon achter je laptop zit en druk bezig bent, kun je deze koptelefoon met gemak opzetten.

Je raadt het al, aan elk voordeel zit een nadeel.. Waar ik als eerste van baalde, is van de verpakking.. Ik vond bijna geen mogelijkheid om de verpakking van de koptelefoon los te krijgen. Met geduld en hulp van moeders kreeg ik mijn koptelefoon eindelijk uit de verpakking!

Daarnaast had ik al meerdere keren op het internet gelezen dat de hoofdtelefoon in het begin wat strak zit en dat is helemaal waar. Ik hoop dat dit na enige tijd weer weggaat, maar denk het wel.

De koptelefoon is niet te dragen als je een bril hebt, ben ik ook wel achter gekomen. Als je je bril ophebt en de koptelefoon opzet, voel je de pootjes van je bril in je hoofd drukken, niet bepaald prettig!

Tekst: Meike Storck

Lees ook:AKG 845: draadloos muziek luisteren
Lees ook:Laat je videobeelden voor een prikkie professioneel monteren
Lees ook:Stijlvol je smoel verfrissen
Lees ook:Het Ding: van de makers van Q-music Het Geluid
Lees ook:Meer verpakking dan inhoud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>