Sony maakt PlayMemories Online beschikbaar in Nederland en België

De cloud based foto- en videodienst PlayMemories Online van Sony is nu ook beschikbaar in België en Nederland. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd waarmee gebruikers foto´s en video´s eenvoudig kunnen synchroniseren, organiseren en weergeven.

De nieuwe ‘All Sync’- functie verzamelt automatisch alle foto’s die worden opgeslagen op smartphone, tablet of pc. De foto’s worden geupload naar het PlayMemories Online-account en veilig in HD-resolutie opgeslagen. De gebruiker kan er daarnaast voor kiezen om de mooiste beelden ook in volledige resolutie te uploaden. Hier geldt een maximale bestandsgrootte van 5GB. Vervolgens is de online fotobibliotheek op elk moment en elke plaats vanaf een smartphone, tablet, pc of aangesloten TV te raadplegen.

PlayMemories Online was al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en vanaf heden is PlayMemories Online ook te gebruiken in België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

http://www.sony.nl/hub/playmemories

Lees ook:Google Play Music beschikbaar in Nederland
Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon
Lees ook:Online shoppen met de Samsung GALAXY S5
Lees ook:Sony Cyber-shot WX50: slanke, krachtige digitale camera
Lees ook:Apple iPhone verliest van Samsung Galaxy-serie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>