Online shoppen met de Samsung GALAXY S5

Online winkelen via tablet en smartphone, de groei is niet te stuiten. Wereldwijd gebruiken 43% van de internetshoppers een smartphone of tablet aan de virtuele kassa, blijkt uit onderzoek van PwC. En geef ze eens ongelijk, gemak dient immers de mens. De GALAXY S5 speelt hier op in, door online betalen met PayPal eenvoudiger te maken dan ooit.

Dankzij de ingebouwde vingerafdrukscanner en samenwerking met PayPal is het vanaf april mogelijk om betalingen zonder ingewikkelde processen te doorlopen. Je legt je vinger op het scangedeelte van de S5 en PayPal doet de rest. Erg gemakkelijk, want je hoeft geen pin- of verificatiecodes meer in te typen.

Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini
Lees ook:Sony maakt PlayMemories Online beschikbaar in Nederland en België
Lees ook:Logitech komt met Skype videobellen voor HDTV
Lees ook:Google Play Music beschikbaar in Nederland
Lees ook:DIESEL kleedt je gadgets in stijl, iedere dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>