Tiener in coma mee op schoolreisje

Hoe laat je een meisje in coma genieten van het leven? Door haar mee te nemen op schoolreisje. Dat denken de ouders van een 17-jarig meisje uit Tokio dat al vier jaar in coma ligt. Zo kan ze de aspecten van het gewone leven ervaren. De reis duurt drie dagen. De Japanse gaat mee met de klas waar ze in zou hebben gezeten als ze nooit in coma was geraakt in 2003 tijdens judoles. Ze heeft er echt zin in want als haar moeder begint over de reis, beweegt het meisje haar oogleden.

Lees ook:Meisje ontwaakt uit coma dankzij haar lievelingsliedje
Lees ook:Meisje (14) steekt moeder dood om computer
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Twee meisjes omgewisseld bij verkeersongeluk VS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>