Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam

Maandag barst het SLAM!FM Koninginnedagfeest op het Java-eiland in Amsterdam barst los. De line-up is nu definitief, toegevoegd zijn topartiesten als Shermanology, Lange Frans, Sidney Samson, Kraantje Pappie, Nicky Romero, R.I.O. en SLAM!FM DJ Menno de Boer. Speciaal voor Koninginnedag gooit SLAM!TV haar programmering tijdelijk om. Op maandag 30 april van 12.00 tot 20.00 uur kunnen alle thuisblijvers genieten van de geweldige live TV registratie op het digitale SLAM!TV kanaal. Speciaal voor alle UPC en Ziggo abonnees is SLAM!TV ook te zien op het evenementenkanaal (UPC kanaal 14 en Ziggo kanaal 13).

Afgelopen maand was iedereen van SLAM!FM hard bezig om het leukste en gezelligste feest van Koninginnedag 2012 voor te bereiden. Bij het SLAM!FM Koninginnedagfeest komen de beste artiesten langs om alle bezoekers een super leuk feest te geven, waaronder: Afrojack, Shermanology, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Quintino, DJ Jean, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Nicky Romero, R.I.O., Sidney Samson, Kraantje Pappie, Lange Frans en SLAM!FM DJ Menno de Boer.

Meer informatie over de beschikbare SLAM!TV kanalen: www.slamtv.nl

Lees ook:Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht
Lees ook:Radioshows Nicky Romero en Sander van Doorn (SLAM!FM)
Lees ook:SLAM!FM viert Koninginnedag op Java-eiland, Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>