Eerste dj’s SLAM!FM Beachbreak Closing Party zijn bekend

Zaterdag 1 september tussen 14.00 en 23.00 uur is alweer de elfde editie van het populaire zomerfeest ‘SLAM!FM Beachbreak’, in Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Elk jaar opent SLAM!FM het zomerseizoen en sluit deze ook op gepaste wijze weer af. De openingseditie van twee weken geleden was net als altijd stijf uitverkocht.

SLAM!FM Beachbreak is inmiddels een begrip onder jongeren om de zomer uitbundig te vieren. De eerste namen van de DJ’s die tijdens de SLAM!FM Beachbreak closing party komen draaien zijn al bekend: Quintino, Erick E, Sick Individuals, La Fuente & MC Gee, Vato Gonzalez & MC Tjen en uiteraard de vaandeldragers van SLAM!FM DJ Jean, Partysquad en de mannen van De Avondploeg.

Kaarten zijn € 19,50 excl. servicekosten en verkrijgbaar op www.slamfm.nl en bij Primera.

Lees ook:Zaterdag mooi weer tijdens SLAM!FM Beachbreak part 2
Lees ook:Zin in een zomers feestje? Tijd voor SLAM!Beachbreak
Lees ook:Afrojack en Ferry Corsten op SLAM!FM Koninginnedagfeest
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Zomerseizoen begint met SLAM!FM Beachbreak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>