SLAM!FM Koninginnedag op P8 AFAS Stadion Alkmaar

Goed, beter, best! Dat geldt zeker voor SLAM!Koninginnedag. Afgelopen jaren zette het radiostation al enkele grootse feesten neer voor vele uitzinnige fans en danceliefhebbers. Maar dit jaar spant het feest van SLAM!FM de kroon! Op dinsdag 30 april is P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar dé plek met de beste beats.

In samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam vindt vanaf 12.00 uur, als onderdeel van de officiële inhuldiging, een groot outdoorfestival plaats met te gekke optredens van bekende DJ’s en top acts. Kaarten kosten slechts € 5,00 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.slamfm.nl/koninginnedag en Primera.

Meer informatie: www.slamfm.nl/koninginnedag

Lees ook:SLAM!Koninginnedag P8 AFAS Stadion Alkmaar uitverkocht
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:SLAM!FM viert Koninginnedag op Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Koningsdag liever op 30 april net als Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>