SLAM!Koninginnedag P8 AFAS Stadion Alkmaar uitverkocht

SLAM!Koninginnedag op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar is uitverkoch. In ruim twee weken tijd vlogen de kaarten over de (virtuele) toonbank. En dat terwijl de line-up nog niet bekend is. Binnenkort worden de namen van de DJ’s die hun beats laten horen bekendgemaakt.

Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde SLAM!FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en vorig jaar op het Java-eiland in de hoofdstad. Dit jaar bouwt het jongerenstation, in samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam, voor het eerst een feest in Alkmaar.

Meer informatie: www.slamfm.nl/koninginnedag

Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:SLAM!FM viert Koninginnedag op Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:SLAM!FM Koninginnedag op P8 AFAS Stadion Alkmaar
Lees ook:Afrojack en Ferry Corsten op SLAM!FM Koninginnedagfeest
Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>