Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag

Sidney Samson en Chuckie zijn toegevoegd aan de line-up van SLAM!Koninginnedag. Ze geven dinsdag 30 april een wervelende show weg op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar. Eerder werd al bekend dat grootheden als Ferry Corsten, Eva Simons, Sharon Doorson, Billy the Kit, Sander van Doorn, DJ Jean, Wildstylez, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Lange Frans, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, La Fuente, Mr. Polska, Jochen Miller en Ivo en Daniel van De Avondploeg tussen 12.00 en 23.00 uur hun skills vertonen op het podium van SLAM!FM.

Alle thuisblijvers kunnen op dinsdag 30 april van 12.00 tot 23.00 uur genieten van de live-uitzending op SLAM!FM en vanaf 17.00 ook op SLAM!TV. Speciaal voor alle UPC abonnees is SLAM!TV eveneens te zien op het evenementenkanaal (kanaal 14). Ziggo stelt deze dag het reguliere SLAM!TV-kanaal 355 open voor al zijn leden.

Meer informatie: www.slamfm.nl/koninginnedag.

Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Line-up van uitverkocht SLAM!Koningsdag in Alkmaar
Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht
Lees ook:Dutch Dance Days bij SLAM!FM – beste dj’s live in de studio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>