Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli organiseert Walibi Holland de eerste editie van het game event Game On! Tijdens dit event kunnen bezoekers genieten van games, attracties en entertainment.

Game On! wordt op 19 en 20 juli in attractiepark Walibi Holland gehouden. Tijdens Game On! kunnen bezoekers twee dagen lang genieten van de nieuwste games, maar ook games uit de oude doos ontbreken niet op het festival. Daarnaast vinden er racecompetities plaats en kunnen bezoekers op de foto met hun favoriete gamecharacters. Naast alle games die gespeeld kunnen worden vindt er ook een dansshow met de dansers van het populaire tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ plaats. Na de show vinden er meet & greets plaats met de dansers. Ook kunnen bezoekers zelf meedansen met de game ‘Just Dance 4’. Als klap op de vuurpijl worden de avonden afgesloten met een vuurwerkshow.

Directie Mascha van Till-Taminiau is blij met het nieuwe event: “Veel van onze gasten zijn gamers. Hoe mooi is het om niet alleen je coolste attracties te doen, maar ook te kunnen gamen als je in Walibi bent!”

Het attractiepark is tijdens Game On! van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Bezoekers hebben naast alle activiteiten van het game event de hele dag toegang tot alle attracties van Walibi Holland.

Meer informatie en tickets: www.walibi.nl.

Lees ook:Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!
Lees ook:Yes-R feat. DJ Alvita maken line-up Out of Control compleet
Lees ook:Line-up Out of Control in Walibi Holland bekend
Lees ook:Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>