Katy Perry 10 november bij MTV EMA in Ziggo Dome Amsterdam

Katy Perry staat op het podium van een van de meest sensationele muziekawardshows ter wereld: de MTV EMA. De MTV EMA 2013 vindt plaats op 10 november en wordt vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

Katy Perry is geen onbekende van de MTV EMA. Ze wist al drie awards in de wacht te slepen en stond verschillende keren, zowel als host als artiest, op het podium van deze muziekawardshow. Eind oktober brengt Perry haar nieuwe album ‘PRISM’ uit. Tijdens haar optreden bij MTV VMA kregen we daar via het nummer ‘Roar’ al een voorproefje van. Ander terugkerend gezicht is Will Ferrell. De acteur die dit jaar te zien is in ‘Anchorman 2: The Legend Continues’, had al de eer om de genomineerden aan te kondigen van de MTV EMA 2013 en keert nu terug als zijn geliefde typetje ‘Ron Burgundy’. Hij is de speciale gast van de avond.

Lees ook:Miley Cyrus gaat optreden tijdens MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:Kings of Leon, Icona Pop, Jared Leto, Rita Ora en Bridgit Mendler bij MTV EMA
Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:Nieuw album Anouk: For bitter or worse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>