All You Need Is Love-concert 12 december

Nick & Simon, Sandra van Nieuwland, Racoon, Glennis Grace en Niels Geusebroek treden dit jaar op tijdens het ‘All You Need Is Love’-concert. Robert ten Brink presenteert het geheel. Er is ook een speciale gast: Billy Ocean geeft een extra lang optreden en brengt natuurlijk zijn hits ‘Love really hurts without you’, ‘Suddenly’ en ‘When the going gets tough, the tough get going’ ten gehore.

De Heineken Music Hall wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in de ‘All You Need Is Love’-sfeer. Ook zijn er weer spectaculaire ‘All You Need Is Love’-verrassingen en komen er romantische videoboodschappen voorbij.

Kaarten voor het ‘All You Need Is Love’-concert op 12 december 2013 kosten €37,50 en zijn te verkrijgen via www.allyouneedisloveconcert.nl.

Lees ook:The Voice of Holland klaar voor kerst
Lees ook:Editors 24 oktober Ziggo Dome; kaartverkoop start vrijdag
Lees ook:Zomerconcert RTL in Zwolle met o.a. Gers Pardoel en Di-Rect
Lees ook:Finalisten The Voice geven 28 december een concert #TVOH
Lees ook:Prijzenregen bij Evers Reikt Uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>