Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)

Van 6 tot en met 9 november staat Amsterdam volledig in het teken van de MTV Music Week met iedere avond verschillende muzikale optredens in de grote poptempels en clubs. White Lies en Russell Brand zijn van de partij, maar er treden ook heel veel Nederlandse artiesten op. De line-up in Club Ziggo bestaat bijvoorbeeld uit Mr. Probz, Kraantje Pappie, Krystl, Alain Clark, Sandra van Nieuwland en Caro Emerald.

Het nieuwe Nederlandse rapfenomeen Mr. Probz en bekende hiphopartiest Kraantje Pappie trappen op woensdag 6 november de MTV Music Week in Club Ziggo af met een urban sound. Op donderdagavond treedt singer/songwriter Krystl op die sinds haar debuut in 2010 verschillende awards en hit-noteringen op haar naam wist te schrijven. Deze avond wordt zij opgevolgd door pop/soul artiest Alain Clark die eind dit jaar een nieuw album uitbrengt. Vrijdag is het de beurt aan zangeres Sandra van Nieuwland. Zij wist al meerdere nummer 1-hits te scoren met haar deelname aan The Voice of Holland. Caro Emerald, die eerder dit jaar een nieuw album uitbracht, zal dezelfde avond haar kenmerkende sound ten gehore brengen in de intieme setting van Club Ziggo.

De zaal is iedere avond vanaf 19:15 uur geopend en de optredens gaan om 20:00 uur van start. Wie er op 9 november op het podium van Club Ziggo staan? Daarover volgt binnenkort meer. Alle optredens worden live uitgezonden op Ziggo TV kanaal 12.

Muziekkennis geeft toegang
Ziggo klanten kunnen dankzij hun muzikale kennis toegang verkrijgen tot de MTV Music Week-avonden in Club Ziggo door mee te doen aan de MTV Music Week-muziekquiz. Deelnemers ‘Music Quiz’ moeten binnen 2 minuten zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Alle deelnemers maken kans op een van de 50 X 2 kaarten die dagelijks worden weggegeven. De aanwezigen maken ook nog kans om bij de MTV EMA aanwezig te zijn op zondag 10 november. De muziekquiz is te spelen via: http://www.ziggo.nl/musicquiz.

Dit is overigens niet de enige activatie die Ziggo en MTV hebben opgezet voor hun fans. Vorige week is de ‘Get on Activatie’ van start gegaan. Via een Facebookapplicatie kunnen mensen hun plek claimen voor de Ziggo presents MTV Music Week en de MTV EMA. Alleen via acties van officiële MTV EMA-partners is het mogelijk om exclusieve tickets voor een voorkeurslocatie in de Ziggo Dome te bemachtigen.

Line-up MTV Music Week
Eerder werd al bekend dat onder meer The Opposites, Nielson, Kensington, 2Unlimited, Kids in Glass Houses, Emiliana Torrini en White Lies optreden tijdens MTV Music Week. De optredens voor deze locaties zijn toegankelijk via vrije verkoop. De volledige line-up van het muziekfestival is te vinden op www.mtvmusicweek.nl. Hier alvast het schema.

Woensdag:

 • Club Ziggo: Mr. Probz + Kraantje Pappie
 • Paradiso: Emiliana Torrini
 • Chicago Social Club: MTV Popquiz
 • People’s Place: Nielson (akoestisch)
 • Melkweg: Kids in Glass Houses

Donderdag:

 • AIR: TBA
 • Club Ziggo: Krystl + Alain Clark
 • Paradiso: White Lies
 • People’s Place: Opposites (full live band)

Vrijdag:

 • AIR: TBA
 • Club Ziggo: Sandra van Nieuwland + Caro Emerald
 • Paradiso: Worldstage (grote internationale rock act tbc)
 • Bitterzoet: Quadron
 • People’s Place: Kensington (akoestisch)
 • Melkweg: 90′s NOW presents 2Unlimited

Zaterdag

 • AIR: Club MTV
 • Club Ziggo: TBA
 • Paradiso: Trentemoller, Swim Deep
 • Bitterzoet: TBA
 • HMH: Russell Brand

Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week
Lees ook:MTV Music Week presenteert: 2Unlimited Live 8 november
Lees ook:Armin van Buuren, Matt Simons en Caro Emerald in Q-hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>