Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA

Nieuwe namen in de line-up voor de MTV EMA 2013 blijven binnenkomen! MTV onthult vandaag dat de legendarische Snoop Dogg, de populaire Robin Thicke, de wereldberoemde DJ en producer van Nederlandse bodem Afrojack en de band Imagine Dragons optreden tijdens de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Carice van Houten staat ook op het podium van de awardshow. Zij zal als MTV EMA-presenter een van de gewilde awards overhandigen of een artiest aankondigen. Wat het wordt, dat is zondag 10 november live te zien op MTV vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome.

De felbegeerde awards en de artiesten worden aangekondigd door zogeheten MTV EMA-presenters. De Nederlandse topactrice Carice van Houten, die internationaal onder meer bekend staat om haar rol in Game of Thrones, staat zondag 10 november op het podium van de MTV EMA in de rol als presenter. Andere MTV EMA-presenters zijn het Australische model Iggy Azalea, singer/songwriter Ellie Goulding en acteur Colton Haynes, bekend van Arrow en Teen Wolf. Ziggo is de lokale partner van de MTV EMA.

Afrojack meets Snoop Dogg
Snoop Dogg, die zelf al 2 EMAs op zijn naam mocht schrijven en in 2007 als host op het podium stond, is dit jaar te zien in een spectaculair optreden. Hij komt naar Amsterdam om samen met de wereldberoemde DJ Afrojack op het podium te staan van de Melkweg. De tweede MTV EMA-locatie op 10 november, om een optreden speciaal voor fans te verzorgen. Ook dit optreden via te volgen via de livestream en tv. Afrojack (Nick van de Wall) is dit jaar zelf genomineerd voor 2 awards nadat hij vorig jaar de titel ‘Best Dutch Act’ op zijn naam mocht schrijven. Dit jaar debuteert hij als performer van de MTV EMA en zijn nieuwe single ‘The Spark’ is bovendien het officiële themanummer van de MTV EMA 2013.

Afrojack over zijn rol tijdens deze MTV EMA in Amsterdam: “Het is te gek om genomineerd te zijn voor twee EMAs en om bovendien ook nog op te treden tijdens deze muziekawardshow! De MTV EMA is een van mijn favoriete awardshows en het feit dat het in Amsterdam is, maakt het nog specialer. Wat er ook gebeurt, het is een serieuze eer dat ik genomineerd ben en ik kan niet eens uitleggen hoe dope het is dat mijn nieuwe track ‘The Spark’ het officiële themanummer is!”

Robin Thicke, genomineerd voor vier awards, staat op het podium in de Ziggo Dome. “Ik ben dankbaar en enthousiast dat ik zowel genomineerd ben als optreedt tijdens de MTV EMA 2013. Ik weet zeker dat het een waanzinnige avond wordt,” aldus Thicke.

Imagine Dragons, een van de ‘MTV PUSH’-artiesten van dit jaar, ontving twee nominaties en is ook aan de line-up toegevoegd van de MTV EMA. “We prijzen ons gelukkig dat we deel uitmaken van de MTV EMA, in een van onze meest favoriete steden ter wereld. Genomineerd zijn en ook nog eens optreden, we voelen ons bevoorrecht,” reageert Imagine Dragons op het nieuws.

Eerder werd al bekend dat Miley Cyrus, Katy Perry en The Killers naar Amsterdam komen en in de line-up van de MTV EMA staan. Zangeres Ariana Grande verslaat alle ‘backstage’ hoogtepunten terwijl Redfoo op het podium staat als de officiële MC van de avond. Will Ferrell zal deze avond terugkomen als het typetje ‘Ron Burgundy’. De Amsterdamse Ziggo Dome is op 10 november het podium voor de MTV EMA 2013. De muziekawardshow wordt om 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Binnenkort volgen meer namen in de line-up van deze muziekawardshow.

Klik hier om alles over de MTV EMA 2013 te lezen.

Lees ook:Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Kings of Leon, Icona Pop, Jared Leto, Rita Ora en Bridgit Mendler bij MTV EMA
Lees ook:Biggest Fans award uitreiking tijdens Red Carpet Show MTV EMA
Lees ook:Katy Perry 10 november bij MTV EMA in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>