MTV Music week breidt de line-up verder uit

MTV Music week breidt de line-up verder uit. Het vierdaagse muziekfestival voorafgaande aan de MTV EMA op 10 november zet iedere avond weer een totaal nieuwe muziekbeleving neer met optredens uit verschillende muziekgenres in de grote poptempels en clubs in Amsterdam. De nieuwe artiesten in de line-up zijn Nicky Romero, Crooks en Hef, Aziz & Ramiks, SirOJ, FS Green, City Lights en Ramiks, Miss Montreal, Tim Knol, Niels Geusebroek en Klangkarussell.

Nederlandse namen
Tim Knol, Miss Montreal en Niels Geusebroek maken de line-up in Club Ziggo compleet. Ziggo klanten kunnen dankzij hun muzikale kennis toegang verkrijgen tot de MTV Music Week-avonden in Club Ziggo door mee te doen aan de MTV Music Week-muziekquiz. De aanwezigen maken ook nog kans om bij de MTV EMA aanwezig te zijn op zondag 10 november. De muziekquiz is nog tot zondag 27 oktober te spelen via: http://www.ziggo.nl/musicquiz.

Bands en clubavonden
Het Oostenrijkse duo Klangkarussell staat op vrijdag 8 november in AIR. De dag erna staat Nicky Romero op hetzelfde podium tijdens de Club MTV MTV Music Week edition. In Bitterzoet organiseert Noah’s Ark op dezelfde avond een labelnight waarmee ze de release van het nieuwe album ‘Freddy & Bundy’ van Crooks en Hef vieren en daarnaast optredens voorbij komen van Aziz & Ramiks en DJ’s SirOJ, FS Green, City Lights en Ramiks. Gedurende deze week zijn er in de grote Amsterdamse clubs Chicago Social Club, Jimmy Woo en Club NYX verschillende clubavonden die aansluiten bij de week zoals de 3X NYX: Geordie Shore editie en The American Redcup Party in Jimmy Woo. De optredens en clubavonden zijn via vrije kaartverkoop toegankelijk.

Volledige line-up
Eerder werd al bekend gemaakt dat onder meer 2Unlimited, Kensington, The Opposites, Nielson, Kids in Glass Houses, Quadron, Emiliana Torrini, The Killers, Trentemoller, Kraantje Pappie, Mr. Probz, Krystl, Alain Clark en Caro Emerald in de line-up van MTV Music Week staan. Niels Geusebroek treedt op in plaats van Sandra van Nieuwland op 8 november in Club Ziggo. De volledige line-up van het muziekfestival is te vinden op www.mtvmusicweek.nl. Binnenkort volgen meer namen!

Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)
Lees ook:MTV Music Week presenteert: 2Unlimited Live 8 november
Lees ook:Armin van Buuren, Matt Simons en Caro Emerald in Q-hotel
Lees ook:Publiek gezocht voor MTV EMA; doe auditie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>