Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam

De Amerikaanse topartiest Bruno Mars komt volgende week naar Amsterdam voor de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Tijdens deze show zal hij een hit van zijn album Unorthodox Jukebox, dat meervoudig platina is geworden en net als zijn debuutalbum op nummer 1 binnenkwam in Amerika, ten gehore brengen. De MTV EMA 2013 wordt zondag 10 november vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome. Partners van de MTV EMA 2013 zijn Ziggo, MTV Mobile en Monster DNA Headphones.

Het is de tweede keer dat Bruno Mars optreedt tijdens de MTV EMA. Dit jaar heeft de zanger bovendien 3 MTV EMA-nominaties op zijn naam staan, voor ‘Best Song’ met Locked Out of Heaven en voor ‘Best Male’ en ‘Best US Act’. Bruno Mars over zijn optreden: “Vorige keer was fantastisch, ik kan niet wachten om dit nog een keer te doen op 10 november!” Bruno Mars brak in 2010 door met zijn debuutalbum Doo-Wop & Hooligans en beleeft sindsdien hoogtepunt na hoogtepunt. In 2011 won hij twee MTV EMA-awards: ‘Best New’ en ‘Best PUSH’.

Line-up MTV EMA 2013
MTV maakte al eerder bekend dat Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry optreden tijdens de MTV EMA 2013 in onze hoofdstad Amsterdam. MTV EMA-presenters zijn Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten en Colton Haynes. De intergalactische MTV EMA-MC Redfoo, de backstage host Ariana Grande en natuurlijk Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell) zijn ook te zien tijdens de muziekawardshow.

Klik hier voor al het nieuws over MTV EMA 2013.

Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:Biggest Fans award uitreiking tijdens Red Carpet Show MTV EMA
Lees ook:Kings of Leon, Icona Pop, Jared Leto, Rita Ora en Bridgit Mendler bij MTV EMA
Lees ook:Afrojack in de running voor twee MTV EMA awards
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>