Eminem op podium MTV EMA in Amsterdam

Vandaag kondigde MTV tijdens een persconferentie aan dat ook Eminem  zondag aanwezig is tijdens de MTV EMA 2013. Hij is dit jaar de winnaar van de MTV Global Icon Award en komt deze prijs hoogstpersoonlijk in ontvangst nemen. De tv zender verklapte: ”Hij is op dit moment onderweg”.

Met 13 beeldjes is de rapper een recordhouder en ook dit jaar behoort hij weer tot de kanshebbers. Eminem is genomineerd in de categorieën Best Male en Best Hip Hop. Vorig jaar ging de MTV Global Icon Award naar Whitney Houston, die de prijs postuum kreeg. De MTV EMA 2013 wordt zondag 10 november vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Klik hier voor al het nieuws over MTV EMA.

Lees ook:Vanavond zijn we live bij MTV EMA! (update)
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Winnaars MTV EMA op een rijtje…
Lees ook:Bin Laden: ‘Whitney Houston is de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien’
Lees ook:Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>