Sneak Peek Promo trailer van Hunger Games: Catching Fire

MTV laat weten dat de trailer van het langverwachte vervolg ‘The Hunger Games’ voor het eerst te zien zal zijn tijdens de 2013 MTV Movie Awards op 14 april. Een van de hoofdrolspelers, Liam Hemsworth, zal de eerste glimp van Liongate’s nieuwe film ‘The Hunger Games: Catching Fire’ laten zien tijdens de awardshow. De film gaat op 22 november in première. Na afloop van de 2013 MTV Movie Awards kan de trailer bekeken worden via HungerGamesExplorer.com. Jongerenblog heeft nu al een teaser…

The Hunger Games: Catching Fire begint waar de eerste film is geëindigd. Op het moment dat Katniss Everdeen, gespeeld door Jennifer Lawrence, thuiskomt na haar overwinning op de 74e editie van de Annual Hunger Games samen met Peeta Mellark, tegenspeler Josh Hutcherson. De overwinning betekent dat ze gezamenlijk op overwinningstoer moeten door hun district en familie en vrienden achter moeten laten. Tijdens deze rondtocht merkt Katniss de bedreiging van rebellen, maar in de voorbereidingen van de 75e editie van de Annual Hunger Games is president Snow nog onverminderd sterk aan de macht. Toch kan deze editie van de jaarlijkse competitie Panem voor altijd veranderen. The Hunger Games: Catching Fire is geregisseerd

Lees ook:The Hunger Games grote winnaar People’s Choice Awards
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:Genomineerden 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Edgie The Movie: speel jij een rol in deze film?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>