Recensie Koreaanse actiefilm: A Company Man

Neem een knappe Koreaan in pak die erop los moord, een mooie vrouw die hem onbewust verleid en gooi ze in een strijd om te overleven. Dan kijk je naar de nieuwe Koreaanse film A Company Man.

De Aziatische filmster So Ji-Sub neemt je, onder de naam Hyeong-Do, mee in de wereld van huurmoordenaars. Werkend voor een mysterieuze organisatie maakt hij zich geen zorgen en ligt hem een gouden toekomst in verschiet met geld en faam. Maar wanneer Hyeong-Do verliefd wordt op de mooie Su-Yean, verlangt hij naar een leven zonder moorden. Hij probeert zijn leven te veranderen en de organisatie achter zich te laten. Maar dit laat de organisatie niet zomaar gebeuren, zijn keuze om de organisatie te verlaten is het doodvonnis voor hem en zijn vriendin. Juist nu hij vlucht met zijn vriendin moet hij laten zien wat hij in huis heeft. De strijd om te overleven voor de liefde begint.

Maar deze strijd komt erg laat op gang. Het begin van ‘Company Man (2012)‘ is erg langdradig, het is een lange ingewikkelde uitleg van de situatie. Veel Aziaten in de film dragen het zelfde pak en kapsel waardoor je flink verward kunt raken. Maar door de vele gevechten, schietpartijen en bloedvergieten mag deze film zich een echte actiefilm noemen. Niet voor pussies onder ons!

Bestel ‘Company Man (2012)‘ direct bij Bol.com. Adviesleeftijd: 16+.

Tekst: Dewi van Hardeveld.

Lees ook:Company of Heroes: geen dertien-in-een-dozijn-film
Lees ook:BNN special over Nederlandse Jihadstrijders
Lees ook:Geen geheimen voor collega’s op Facebook: 1 op de 8
Lees ook:Racen tijdens de premiére van Fast & Furious!
Lees ook:Jan Kooijman en Kim Feenstra verliefd op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>