2 Movie Pack: Notting Hill en My Best Friend’s Wedding

De populaire dramafilms Notting Hill en My Best Friend’s Wedding is nu in één DVD-box uitgebracht. In beide films speelt Julia Roberts de hoofdrol. Blogger Danny Nomden heeft de 2 Movie Pack in handen gekregen en vertelt er wat meer over.

Notting Hill – Het verhaal
William Thacker (Hugh Grant) is de eigenaar van een klein boekwinkeltje in Notting Hill. Bij toeval stapt de wereldberoemde actrice Anna Scott (Julia Roberts) het winkeltje binnen. William kan alleen maar met volle verbazing toekijken hoe ze een boek koopt en weer vertrekt, wetende dat hij haar nooit meer zal zien. Maar het lot beslist: hij komt haar weer tegen op Portobello Road en met behulp van vrienden Max en Bella en zijn vreemde huisgenoot weet William de beroemde actrice terug te vinden.

My Best Friend’s Wedding – Het verhaal
Julianne (Julia Roberts) en Michael (Dermot Mulroney) hebben de afspraak dat als zij voor hun 28e nog niet getrouwd zijn, ze met elkaar gaan trouwen. Vier dagen voordat één van de twee 28 wordt, belt Michael op met de mededeling de ware te hebben gevonden. Julianne gaat samen met haar homofiele vriend (Rupert Everett) Michael en zijn jongere vriendinnetje Kimmie (Cameron Diaz) opzoeken, om ervoor te zorgen Michael’s voorgenomen huwelijk te saboteren.

2 Movie Pack – Mening
Plaats Julia Roberts in een rol waar drama en komedie elkaar ontmoeten, en je hebt de perfecte combinatie. Julia Roberts zet haar rol in beide films ijzersterk neer. Ook Hugh Grant in Notting Hill weet een sterke rol neer te zetten. De twee films hebben een overdosis aan drama, romantiek en liefde en is dus een perfecte film voor verliefde stelletjes op een zaterdagavond op de bank. Beide films hebben een leuk, origineel verhaal (lees: de films komen uit 1997 en 1999) en je wordt meegevoerd met de romantiek en ook niet verkeerd: de humor. Wil je een romantisch avondje met je liefde en een film kijken die je niet per se continu hoeft te volgen? Dan is deze 2 Movie Pack wat voor jou.

Bestel ‘m meteen bij Bol.com: Notting Hill/My Best Friends Wedding

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:2 Movie Pack: The Devil Wears Prada en Eat Pray Love
Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Bloedstollend spannend waargebeurd verhaal
Lees ook:Dubbel genieten met Duo Packs dvd’s
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>