Jongerenblok bekijkt Death Of A Pilgrim

Blogger Irene Groenink heeft voor Jongerenblog het vierdelige misdaaddrama Death Of A Pilgrim bekeken. Lees gauw verder als je benieuwd bent waar deze serie precies over gaat!

Stockholm, 1986: de befaamde moord op de Zweedse eerste minister Olof Palme. Meer dan twintig jaar later is deze moord nog altijd niet opgelost, tot grote frustratie van Lars Martin Johansson, hoofd van de Zweedse recherche. Johansson wil het onderzoek nieuw leven inblazen, vastberaden om samen met een klein team van ervaren rechercheurs de waarheid voor eens en voor altijd aan het licht te brengen.

Wat volgt is een spannende ontdekkingstocht door een wereld van spionage, vervalst bewijsmateriaal en nieuwe sporen die zich aandienen waar je ze het minst verwacht. Heeft één van de teamleden onbewust informatie die kan leiden tot de ontknoping?

Eerste indruk
Death Of A Pilgrim is een onderdeel van Lumière Crime Series. Dat zag ik onmiddellijk aan het logo op de voorkant. Ik ben gék van Lumière Crime Series (o.a. Wallander en Dicte), dus ik had meteen zin om aan deze serie te beginnen. De foto’s en de verhaallijn waren ook veelbelovend, dus hatsjekeedee, in de DVD-speler die schijf!

Anekdote
Ik deed de eerste DVD in de speler. Ik verwachtte eerst zo’n menu, maar tot mijn verbazing begon het verhaal onmiddellijk te spelen. En wat bleek? Death Of A Pilgrim is helemaal geen serie zoals ik die in mijn hoofd had! Het is een über serieuze documentaire! Wat was ik teleurgesteld..

..Tot ik de volgende dag nog eens goed naar de DVD-hoes keek. ‘BONUS DISC MET DOCUMENTAIRE OVER OLOF PALME’, stond er met koeienletters  op de voorkant geschreven.  Oeps! Ik ben meteen voor de herkansing gegaan en het bleek dus wél die spannende serie te zijn die ik hoopte dat het zou zijn. Gevalletje ‘aanrader’!

Bestel ‘m meteen bij Bol.com: 5425019007430

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Jongerenblog bekijkt vijfde en laatste seizoen Wallander
Lees ook:Trailer The Avengers – alle superhelden komen samen
Lees ook:Crazy Frog krijg eigen serie
Lees ook:Avonturen met een bowlingbal
Lees ook:Pete Johansson tourt in april met Greg Shapiro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>