Cars meets Disney’s Planes op Schiphol

Foto: Peter Bezemer: Afterview fotografieVoor het allereerst in de vlieggeschiedenis werd gisteren een film vertoond op een Luchthaven via een 3D Drive-in Bioscoop. In Samenwerking met KLM, Hertz, Mastercard en LVNL werd op Amsterdam Airport Schiphol Disney’s Planes vertoond aan 100 auto’s. De verkeerstoren maakte onderdeel uit van het decor.

De voorstelling gisteren was de primeur. Vananond en morgenavond vinden nogmaals een voorstelling van Disney’s Planes plaats op deze unieke lokatie.De aanwezige gasten kunnen vanuit hun eigen auto genieten van Disney’s nieuwste animatiefilm Planes. De film wordt door middel van infrarood vertoond waardoor voor de gasten Planes in 3D te zien is. Voor het geluid is een speciale radio frequentie beschikbaar gesteld, zodat iedere kijker, net als in een vliegtuig, kan genieten van Planes.

Lees ook:Disney maakt voortaan Star Wars-films
Lees ook:Trailer Disney Pixar Monsters University – zomer 2013 bios
Lees ook:Pretpark voor op je wensenlijstje: Disney Land Hong Kong
Lees ook:Spiderman ontmoeten in Disneyland Parijs
Lees ook:Filmpje pakken in de buitenlucht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>