Heel veel lol met Bad Grandpa

Blogger Caroline Smits kijkt voor Jongerenblog naar ‘Bad Grandpa’. Johnny Knoxville heeft de hoofdrol en Jeff Tremaine is de regisseur. Dat kan maar één ding beteken: lol. Heel veel lol. En dat klopt. Als je deze film gaat bekijken moet je geen drama verwachten, en al helemaal geen romcom (romantische comedie).

Het is onmogelijk om niet om deze film te lachen. Elke nieuwe film met Knoxville denk je dat het niet erger of raarder kan, maar dat kan dus wel. Dat Tremaine deze film heeft geregisseerd blijkt uit de manier van filmen. Ook komt een aantal bekende JackAss grappen terug in de film. Maar eerlijk is eerlijk, dat is niet erg. Ik heb dus absoluut niet als storend ervaren om die grappen nog een keer te zien.

Johnny en de jonge Jackson Nicoll zijn echt de enige acteurs die mee spelen in deze film. Op een vader en oma na, die maximaal 10 minuten in beeld komen. Voor de rest word de film opgenomen in het bijzijn van mensen die dat niet door hebben. Dit zorgt niet alleen voor hilarische scènes, maar ook voor gezichtsuitdrukkingen van sommige mensen die onbetaalbaar zijn. Dat de acteurs met gewone mensen moesten spelen bevestigd naar mijn idee hun talent.

De kleine Jackson heeft in de film niet zo veel te zeggen als Knoxville, maar wat hij zegt en de manier waarop is hilarisch. Ook is hij niet bang om mensen aan te spreken en lijken hij en Knoxville echte maten te zijn geworden. Als je het mij vraagt is er een mini-JackAss geboren.

‘Bad Grandpa’ draait nu in de bioscoop.

Tekst: Caroline Smits

Lees ook:Fanscreening Bad Grandpa met Johnny Knoxville
Lees ook:Jongerenblog bekijkt film This Is 40
Lees ook:Scary Movie 5 heeft geen verrassingen
Lees ook:Sophie’s Web is grappig en vernieuwend
Lees ook:10 Years – Goed voor avond bankhangen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>