Ontknoping Breaking Bad in bioscoop te zien

De allerlaatste acht afleveringen van Breaking Bad worden als marathon uitgezonden in de bioscoop. Je kunt hier op zaterdag 15 februari van genieten in Tuschinski Theater in Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Buitenhof in Den Haag en Pathé Einhoven. Kaartjes kosten twintig euro per persoon, inclusief koffie of thee bij de entree en popcorn of frisdrank naar keuze tijdens de break.

Breaking Bad Marathon Programma
10:00 deuren van het theater open
10:30 start 1ste 4 afleveringen
13:30 pauze
14:15 start laatste 4 afleveringen
17:30 einde

The Final Season
Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White. Het laatste seizoen bevat acht afleveringen en staat bomvol special features als cast & crew commentaar, gloednieuwe featurettes, deleted scenes en veel meer. De afleveringen: Blood Money, Buries, Confessions, Rabid Dog, To ‘Hajiilee, Ozymandias, Granite State en Felina.
Bestel nu bij Bol.com: Breaking Bad – The Final Season: Seizoen 5 (Deel 2) of Breaking Bad – The Final Season: Seizoen 5 (Deel 2) (Blu-ray).

The Complete Series
Op 19 februari 2014 brengt Sony Pictures Home Entertainment Benelux een van de meest explosieve en gelauwerde televisie series ooit uit op DVD en Blu-ray™. De 16 disks set bevat alle 62 ongecensureerde afleveringen en meer dan 55 uur aan special features. Breaking Bad: The Complete Series vertelt het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging. Met Emmy® Award-winnaar Bryan Cranston in de rol van Walter White, een familieman die zich in de misdaad begeeft nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd. Samen met zijn voormalige leerling en drugsdealer Jesse Pinkman (Emmy® Award-winnaar Aaron Paul) als handlanger, beklimt Walt de ladder van de meth-handel, een spoor van doden achter zich latend. Maar hij slaagt er niet in zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) eeuwig om de tuin te leiden. Lukt het Walt, of wordt het hem fataal? Met schitterende rollen van Anna Gunn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, RJ Mitte en vele anderen. Herbeleef alle memorabele momenten uit deze baanbrekende serie. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. Een Blu-ray™-box barstensvol extra’s, inclusief een uitgebreide documentaire over het maken van het laatste seizoen.
Bestel nu bij Bol.com: Breaking Bad – The Complete Series of Breaking Bad – The Complete Series (Blu-ray).

Lees ook:Teaser Breaking Bad Marathon: 15 februari in Pathé!
Lees ook:Amsterdam Series Weekend start vandaag!
Lees ook:Californication terug: The Hanksta’ gaat Gangsta
Lees ook:Jongerenblog bekijkt vijfde en laatste seizoen Wallander
Lees ook:Commerciële muziek oké of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>