MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen

De 2014 MTV Movie Awards is ook dit jaar weer de aftrap van het zomerse blockbuster-seizoen. Tijdens de show strijden de meest populaire films, acteurs en actrices om de felbegeerde MTV Popcorn Award in categorieën als “Movie of the Year,” “Best Kiss,” “Best Scared-As-S**t Moment,” “Best Musical Moment,” “#WTF Moment,” “Best On-Screen Duo,” “Best Fight,” “Best Shirtless Performance” en vele andere. De genomineerden worden donderdag, 6 maart, bekendgemaakt.

De 2014 MTV Movie Awards belooft weer een epische aaneenschakeling te worden van grappige, explosieve en ‘over the top’-momenten. Met de door fans verkozen meest populaire filmfragmenten, acteurs en muzikanten op het MTV Movie Awards podium wordt het weer een spectaculaire show. De awardshow prijst niet alleen de beste films en prestaties van het afgelopen jaar, maar presenteert ook exclusieve en nog niet eerder vertoonde fragmenten van langverwachte films die deze zomer uitkomen.

De 2014 MTV Movie Awards wordt uitgezonden via het wereldwijde MTV netwerk op meer dan 60 kanalen, waarmee meer dan een half miljard huishoudens wordt bereikt. Via de meer dan 200 digitale en social media kanalen wordt de gehele interactieve community bereikt. Jesse Ignjatovic is Executive Producer van de “2014 MTV Movie Awards.” Garrett English is de Executive Producer en Executive van MTV. Lee Lodge en Jen Jones zijn de Executive Producers. Wendy Plaut is de Co-Executive Producer en verantwoordelijk voor Celebrity Talent. Amy Doyle is verantwoordelijk voor Music and Celebrity Talent. Joanna Bomberg is verantwoordelijk voor Music Talent.

Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:The Hunger Games grote winnaar People’s Choice Awards
Lees ook:Mental Theo, Captain Jack en 2 Brothers On The 4th Floor…
Lees ook:Veronicas Internet Jaaroverzicht met Tess Milne en Manuel Broekman
Lees ook:Teveel awards voor Green Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>