Spiderman ontmoeten in Disneyland Parijs

Spiderman komt voor het eerst naar een Disney Park! Vanaf vandaag, 19 april, is Spiderman in Walt Disney Studios om zijn fans te ontmoeten en samen met hen de release van zijn film te vieren The Amazing Spider-Man 2: Rise of Electro.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Disney Parken brengt Spiderman een bezoek aan Walt Disney Studios. Vlak voor de release in de bioscopen brengt de meest populaire Marvel superheld zijn bezoek, maar het alter ego van Spiderman, Peter Parker, was in het weekend van 12 april al samen met zijn liefje Gwen Stacy in Walt Disney Studios. Andrew Garfield en Emma Stone hebben speciaal voor de release van de film een bezoek gebracht aan Disneyland Paris.

Vanaf vandaag en nog tot 14 juli is Spiderman te vinden in het Blockbuster Café om zijn fans te ontmoeten. Ook is er de mogelijkheid om een foto met Spiderman laten maken en kunnen bezoekers zichzelf plaatsen op de voorpagina van de Daily Bugle, het beroemde New Yorkse dagblad, waarvoor Peter Parker dagelijks foto’s publiceert.

Lees ook:Ontdek Disney game Universe gratis
Lees ook:Time-out voor Teigetje
Lees ook:Disney maakt voortaan Star Wars-films
Lees ook:Win goodies Paranormal Activity 4; morgen in de bios!
Lees ook:Pixie Lott: Young Foolish Happy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>