Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters

Deze RPG-game voor de PlayStation 3 en Xbox 360 speelt zich af in de donkere wereld vol kastelen, kerkers, bossen en vijanden. Je gaat op zoek naar vijanden en verkent de duistere wereld met je eigen volledig aanpasbare spelpersonage. Door je personage gedurende het spel te ontwikkelen kun je beter gebruik maken van de diverse wapens en spreuken die je tot je beschikking hebt en waardoor je uiteindelijk sneller progressie boekt in het spel.

Dankzij de brede multiplayer spelmodus kun je op ieder moment in het spel andere gamers tegenkomen die in je verhaallijn voorkomen zonder deze verhaallijn te beïnvloeden. Je kruist elkaars pad in de game, maar iedereen speelt zijn eigen verhaal. Natuurlijk kun je in de verschillende spelmodi ook andere online spelers helpen, of ze op slinkse wijze naar de dood leiden.

Dark Souls beschikt over meer dan 100 unieke monsters en een erg genuanceerd systeem met wapens en magische spreuken. De effectiviteit van de verschillende wapens en toverspreuken wordt bepaald door de momenten waarop de speler ze gebruikt. Daarmee hangt het succes van de speler af van de beheersing van de magische spreuken, keuze van armor, het aantal en het soort wapens.

Duik in de donkere en duistere wereld van Dark Souls vol monsters en demonen en tover jezelf met je PS3 of Xbox naar een hoger niveau. In totaal bevat het spel ruim 60 uur gameplay, gevuld met ruim 100 verschillende vijanden, los van de online tegenstanders die je overal in het spel tegenkomt en het je soms aardig lastig kunnen maken.

Lees ook:Dark Arisen: episch nieuwe uitgave van Dragon’s Dogma
Lees ook:Stuntelige spel graphics voor Two Worlds II Game Of The Year Edition
Lees ook:Voetstappen op glad ijs met Lost Planet 3
Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki
Lees ook:Sexy rollenspel heeft slecht einde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>