Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki

Neem het in de nieuwe manga-game ‘Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact’ op tegen hordes vijanden in enorme gevechten met Ninja Naruto Uzumaki. Naruto is de sterkste Ninja van ze allemaal en de leider van het dorp.

Dankzij de makkelijke besturing en de 1-knop combo’s, kan iedereen nu deze Ninja zijn. De grotendeels tactische gevechten dagen de speler uit om valkuilen in de werelden te vinden en de diverse vijanden te ontdekken en te verslaan met Ultimate Jutsu en Finishing Blows.

Je speelt onder andere in de singleplayer modus waarin je toegang hebt tot het brede scala aan karakters uit het NARUTO Shippuden universum. Met deze karakters heb je de mogelijkheid om hun persoonlijke eigenschappen te verbeteren naar het hoogste niveau gedurende het spelen.

Naast de singleplayer modus is er bij deze game de mogelijkheid tot het spelen van een twee speler co-op game. In deze spelmodus werk je samen om de hordes vijanden en eindbazen te verslaan in de coöperatieve ad-hoc modus van de PSP.

In dit spel zijn vooral de gevechten met de verschillende eindbazen erg indrukwekkend. Dit komt door de unieke camera standpunten voor een volledig nieuwe ultieme Ninja ervaring. Deze gevechten kun je ook voeren in de multiplayer modus van het spel. Hierin neem je het met of tegen je vrienden op in gigantische gevechten waarbij je al snel op het puntje van je stoel gaat zitten.

Lees ook:Ga in gevecht met geweren, granaten en zwaartekracht
Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters
Lees ook:Kruip in huid undercoveragent Wei Shen in Sleeping Dogs
Lees ook:Een spel met een boodschap
Lees ook:Dragon’s Dogma: adembenemende actiegame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>