Tweedehands games groot succes – 45.000 games ingeleverd

Free Record Shop zamelt al langere tijd gebruikte videogames in en het lijkt een steeds succesvoller initiatief te worden. Vanaf 1 oktober 2011 tot heden werden er maar liefst 45.000 games ingeleverd bij Nederlandse vestigingen van Free Record Shop. De entertainmentketen heeft op deze manier een mooi aanbod opgebouwd aan tweedehands games, die direct weer in omloop worden gebracht. Uiteraard kun je gebruikte games gewoon blijven binnenbrengen bij Free Record Shop.

Benoit Lescrinier, Category Manager Games van Free Record Shop Benelux, legt uit: “Met dit concept zorgen we voor een win-win- situatie. Enerzijds kunnen mensen nog geld verdienen (of een waardebon krijgen) in ruil voor hun uitgespeelde games. Anderzijds kunnen we relatief nieuwe titels ook tweedehands – en dus goedkoper – aanbieden. Het is een geweldig succes.”

“Uiteraard hebben we heel wat games ingezameld die al een paar jaar oud zijn. Toch heb je ook mensen die een game in enkele maanden, of zelfs weken, helemaal uitspelen en er vervolgens niets meer mee doen. Die kunnen wij dan terug in omloop brengen, waardoor ons aanbod aan tweedehands games ook redelijk actueel is.” Free Record Shop voert bij de inname van tweedehands games ook een grondige
kwaliteitscontrole door. Uitsluitend games die krasvrij zijn en in de originele verpakking zitten (mét bijhorende handleiding) worden opnieuw in omloop gebracht. Free Record Shop geeft 100% garantie voor de games af.

Free Record Shop ondersteunt het concept van de tweedehands games voortdurend door tal van acties. Tot 1 april lopen de zogenaamde gamesweken. Wie twee consolegames binnenbrengt, krijgt bovenop de inruilwaarde ook nog eens 25% korting bij aankoop van een nieuwe game. Elke maand organiseert Free Record Shop trouwens speciale inzamelacties rond bepaalde titels die dan een verhoogde innamewaarde krijgen. Op die manier ontvangt de verkoper nog meer geld voor zijn uitgespeelde game.

Lees ook:Free Record Shop lanceert Facebook Review app
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Dean Saunders 15 oktober in Maastricht en Weert
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweedehands games groot succes – 45.000 games ingeleverd

  1. Marktplein Limburg

    Tweedehands games is niet alleen een trend op internet maar tegenwoordig ook steeds meer in winkels zelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>