Crash Time 4: Adembenemende crashes en spannend plot

Waan jezelf met de racegame ‘Crash Time 4′ in een heuse blockbuster met een spannend plot en vol indrukwekkende actiescènes. Help twee agenten in de Duitse stad Keulen met het ontmaskeren van een meedogenloos misdaadsyndicaat.

Deze game biedt spectaculaire stunts en adembenemende crashes in prachtige graphics en voorzien van schitterende visuele effecten. Kies uit één van de 40 volledig aanpasbare en breekbare auto’s, en rij door een compleet open wereld die bestaat uit 5 scenario’s (snelweg, haven, bos, vallei en politietraining).

Neem het online op tegen maximaal 7 tegenstanders tegelijk in de online multiplayer mode en ervaar totale chaos!

PlayStation3: Crash Time 4: The Syndicate
Xbox360: Crash Time 4: The Syndicate

Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters
Lees ook:Jongen maakt indruk met 242 km per uur
Lees ook:Jonge held red vader en zichzelf op snelweg
Lees ook:Nieuw zomerfestival voor Rotterdam
Lees ook:Jongen ‘leent’ auto van vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>