Interpolis beste studenten zorgverzekering

Interpolis is door studenten verkozen tot beste studenten zorgverzekering van 2012 in een onderzoek door SUM en StudentenZorgverzekering.nl onder 230 studenten.

Studenten verzekerd bij Interpolis zijn het meest tevreden over hun zorgverzekering. De studenten geven de verzekeraar een rapportcijfer van een 8. Daarnaast behoren TakeCareNow met een gemiddelde tevredenheid van een 7,7 en Zekur met een 7,6 tot de winnaars. Met een 7,3 als gemiddeld rapportcijfer zijn studenten over het algemeen tevreden over hun zorgverzekering.

Minder tevreden zijn studenten over de hoogte van de premie, alle zorgverzekeringen krijgen gemiddeld een mager zesje voor de premie. De studenten van wie de ouders voor de zorgverzekering betalen (21 procent) zijn iets positiever over de premie en geven deze een 6,5.

Ondanks de versobering van het basispakket zijn studenten redelijk tevreden over de geboden dekking van hun zorgverzekering en waarderen deze met een 6,8. Bijna driekwart van de studenten (74,4 procent) is aanvullend verzekerd.

Lees ook:Jongeren blijken erg onwetend over zorgverzekering
Lees ook:Rijervaring in de auto van je ouders wordt beloond
Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Student bespaart niet op zorgverzekering
Lees ook:Blij met hoger eigen risico zorgverzekering

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Interpolis beste studenten zorgverzekering

 1. Zorgverzekering 2013

  Zit zelf bij Zekur, ook zeer tevreden mee. Maar puur door de lage premie, en de weinige zorg waarvan ik op een jaar gebruik maak. Afkloppen…

    /   Reply  / 
 2. Jaap

  Het is wel bijzonder om te zien dat de Zilveren Kruis studenten verzekering niet in het artikel voor komt. Ik vindt het zelf niet verrassend dat interpolis als beste uit de test komt, je betaald er immers genoeg voor;)

    /   Reply  / 
 3. Paul

  duurt niet lang meer als het aan die schooiers van VVD CDA lig,,krijgen we een staats verzekering ziekenfonds,en dan pakken ze ons geld helemaal af,en dan gaan de vrachtwagens met geld naar Brussel,griekend afrika aruba enz enz die hebben de buidel uit nederland altijd al vol zitten

    /   Reply  / 
 4. Aanbiedingen

  Bedankt, ik zal de zorgverzekeringen eens gaan vergelijken.

    /   Reply  / 
 5. Zorgverzekering 2013

  Wat zal de zorgverzekeringspremie van Zekur van Unive en AnderZorg volgend jaar doen.

  Beide verzekeraars richten zich op de interessante jongerenmarkt..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>