Gezonde tattoo

Hoe overtuig je je ouders ervan ermee in te stemmen dat je een tatoeage neemt? Lastig. In de toekomst wordt dat echter een stuk eenvoudiger. Begin 2006 worden de eerste proeven met DNA-tattoos gedaan. Op de site van AD staat dat een tatoeage met DNA de afweer versterkt. Dit kan helpen bij de aanpak van infecties en een enkele vorm van kanker. Een goed argument om je ouders dus mee te overtuigen. En om jezelf mee te troosten, mocht je later spijt krijgen van je beslissing.

Lees ook:Klaar met het gekanker
Lees ook:Polikliniek speciaal voor jongeren met kanker
Lees ook:SpangaS in het teken van kanker
Lees ook:Gemeente Haarlemmermee gaat voor Goed Gewicht voor jongeren
Lees ook:Tattoo actie Halloween Fright Nights succesvol

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gezonde tattoo

  1. Theo

    Haha, wel grappige uitvinding alleen tsja, denk niet dat ik daar mijn ouders mee zou kunnen overhalen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>