Cocabladeren op school in Bolivia

Cocabladeren hebben meer voedingswaarde dan melk en moeten daarom op het lunchmenu van scholen komen te staan. Dit zegt de Boliviaanse minister van Buitenlandse Zaken David Choquehuanca. Ik ben benieuwd of het lekker is, het bevat in ieder geval meer calcium dan melk..

President Evo Morales dankt zijn verkiezing deels aan de steun
die hij kreeg van de arme cocaboeren in Bolivia. Hij heeft steeds
gezegd dat de cocateelt wat hem betreft moet blijven bestaan. De
bladeren van de cocaplant worden in Bolivia gebruikt als medicijn en
als opwekkend middel tijdens traditionele ceremonies. De Verenigde Staten zijn juist tegen de cocateelt want coca is de grondstof voor cocaïne. Misschien zijn de bladeren wel gezonder maar er zitten vast ook nadelen aan, melk is vertrouwd en je kunt het drinken.

Lees ook:Nieuw drankje: K-Drink
Lees ook:Beetje raar: Coffee-coke
Lees ook:Melk niet favoriet bij jongeren
Lees ook:Jongeren naar de kerk dankzij games
Lees ook:Chinees spuit melk uit oog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>