Doe mij maar light!

De Nederlandse bevolking drinkt meer water en light-dranken. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van de Vereniging Nederlandse Frisdranken Industrie. Water wordt iets meer gedronken, maar er is echt een flinke stijging in de consumpie van light-dranken. Het is misschien wel goed voor je lijn, maar je moet er zeker niet teveel van drinken..Vanwege aspartaam enzo dat gevaarlijk kan zijn. De Nederlander drinkt gemiddeld 26,1 liter light-drank per persoon. Bij gewone frisdranken is dit 93,2 liter per persoon. Dat is uiteindelijk toch een stuk meer.

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Een glaasje fris met…
Lees ook:Melk niet favoriet bij jongeren
Lees ook:Aantal jonge drinkers daalt, zo blijkt uit Leefstijlonderzoek
Lees ook:Even afkoelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>