Haaien zijn gek op modellen


Gevaarlijk beroep: model zijn. Twee modellen zijn aangevallen door haaien. Een van hun is de 26-jarige Renate Foucre. Ze poseerde vandaag in een zeemeerminkostuum en de haai zag haar voeten aan voor een ‘lekker hapje’. Foucre werd meerdere malen gebeten en zwom naar de kant. De wonden moesten gehecht worden en ze kreeg een antibioticakuur voorgeschreven.Het model zag een schaduw, en wist daarom dat het om een haai ging. Ze is blij dat ze het nog na kan vertellen natuurlijk en gaat waarschijnlijk nooit meer zo’n shoot doen. Bij een ander model (begin bericht) bleef de haai vast zitten in het visnetkostuum van het model, waardoor ze gelukkig bleef leven.

Lees ook:Meisje (14) geeft haai ervan langs
Lees ook:Ananda Marchildon wint rechtszaak om modellencontract
Lees ook:Witte haai valt tiener aan
Lees ook:Kom uit de kast op 11 oktober
Lees ook:Australiër worstelt met haai

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Haaien zijn gek op modellen

  1. sul

    genaaiitt

      /   Reply  / 
  2. cas

    domm! 1!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>