Hoe maak je een atoombom?

Hoe maak je een atoombom? De volledige handleiding stond online. Amerikaanse autoriteiten hebben het zelf op internet gezet, per ongeluk natuurlijk. De documenten waren niet in het Engels, waardoor de Amerikanen niet wisten wat er in de documenten stond. De informatie is deze week snel weer van het internet verwijderd.De informatie is afkomstig van de voormalige Iraakse regering. De documenten werden in 2003 in Irak gevonden. Amerika had een heleboel andere documenten ook online gezet zodat het publiek misschien bruikbare informatie kon vinden die Amerikaanse vertalers wegens tijdgebrek nog niet gevonden hadden.

Lees ook:Halfbroer Saddam per ongeluk onthoofd
Lees ook:In de zomervakantie naar Irak
Lees ook:Jongen zet horrorfoto’s leraren online
Lees ook:Jongeren checken informatie van internet niet
Lees ook:Tiener vertrekt naar Bagdad voor schoolopdracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>