Mixen met Mymuesli

Ben je die standaard muesli smaken ook wel eens zat of wil je eens wat anders dan standaard brood in de ochtend? Dan is Mymuesli perfect voor jou! Blogger Danny Nomden eet voor Jongerenblog Mymuesli.

Mymuesli is een leuk concept. Je kunt via de website www.mymuesli.nl je eigen muesli samenstellen. Je hebt maar liefst tachtig(!) ingrediënten om uit te kiezen, en niet geheel onbelangrijk: alle ingrediënten zijn biologisch.

Zelf muesli samenstellen is echt heel erg makkelijk. Op de website kies je een muesli basis, oftewel de ‘basis mix’. Zo kun je kiezen uit Chocolate Crunch, Sunshine en Tropical. Alle drie hebben ze eigen ingrediënten. Tropical heeft bijvoorbeeld honey pops en kokosvlokken.
Je kunt je basis mix nog meer je eigen maken door zelf ingrediënten toe te voegen. Havermout, maanzaad en rijstvlokken zijn er hier een paar van.

De volgende stap is om vruchten toe te voegen. Gedroogde vruchten zoals aardbeien, ananas, bosbessen en bananen. Vervolgens kun je daarna nog noten en pitten toevoegen. Om het zo volledig te maken, kun je nog uit iets extra’s kiezen. Banana-chocs, honingvlokken of sultana-c hocs, noem het maar op.

Je krijgt een koker van 575 gram toegestuurd. De koker kun je heel persoonlijk maken, want je kunt namelijk je eigen naam erop laten zetten!

Mymuesli is een leuke manier om je eigen muesli samen te stellen met enorm veel ingrediënten. Je hebt veel opties en kunt het helemaal je eigen maken. Het is lekker en handig en juist voor diegene die zat worden van de standaard muesli.

De prijs kan verschillen, want het ligt er maar net aan hoeveel ingrediënten je kiest. Kies je van alles maar één ingrediënt, dan kom je rond de €7,- uit.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Cocktails met internationale allure in SkyLounge
Lees ook:Toppertje en een breezer ananas
Lees ook:Kiezen kun je leren
Lees ook:Trendy Japanners aan de H&M!
Lees ook:Steeds meer bierdrinkers kiezen voor alcoholvrij bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>