Probiotica plus: voor een evenwichtige darmflora

Herken je dat? Je bent op vakantie en krijgt last van je buik, hebt diarree of je hebt een lagere weerstand? Probiotica plus helpt voor een evenwichtige darmflora en is goed voor de weerstand. Blogger Danny Nomden heeft dit product getest tijdens zijn vakantie in Turkije.

Wat is Probiotica plus?
Probiotica plus is een 10-daagse kuur om een evenwichtige darmflora op te bouwen. De kuur bevat prebiotische vezels. Deze vezels hebben invloed op de groei en de activiteit van goede bacteriën. Een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën is van belang bij de opbouw van de weerstand en daar helpt Probiotica plus bij.

Hoe werkt dat dan precies?
Per dagdosering bevat Probiotica plus zes miljard(!) melkzuurbacteriën van vijf bacteriestammen. Dit klinkt allemaal ongezond, want je denkt al gauw dat bacteriën slecht zijn. Deze melkzuurbacteriën zijn juist erg goed voor je. Door de dubbele coating wordt de eerste laag van de melkzuurbacterie in goede conditie gehouden tot het moment dat de melkzuurbacterie in de darmen is aangekomen. De tweede laag beschermt de bacterie tegen maagsap en gal. Het lost pas op als het in de darmen aankomt.
Fructo-oligo-sachariden (de eerder genoemde prebiotische vezels) zijn goed voor de opbouw van de weerstand en door de combinatie van probiotica en prebiotica maakt dat Probiotica plus de darmflora helpt op te bouwen. Ideaal voor op vakantie dus!

Hoe gebruik je Probiotica plus?
Probiotica plus is een kuur en het is dus aan te raden om deze kuur af te maken. De aanbevolen dagdosering is twee sticks per dag. Als je op reis bent is één stick per dag voldoende. Het innemen van de stick mag op elk moment van de dag, maar het verdient de voorkeur om het voor het slapen gaan in te nemen. De inhoud van de stick kun je mengen met water, vruchtensap of yoghurt. Het heeft een milde sinaasappelsmaak.

Werkt het?
Ik heb Probiotica plus tien dagen ingenomen en merkte wel een verschil. Tijdens de vakantie heb ik vaak last van mijn buik en dat heeft alles te maken met de darmen. Doordat ik dit innam had ik weinig tot geen last van mijn buik en van diarree. Het is wel belangrijk elke dag een stick te nemen, anders heeft het natuurlijk geen zin. De sinaasappelsmaak is niet te vergelijken met een echte sinaasappelsmaak: gemengd met water geeft het een vrij aparte, vieze smaak. Er komt echter geen vieze nasmaak. Het is vrij makkelijk te gebruiken en mee te nemen.

Probiotica plus werkte bij mij uitstekend en is erg handig voor op reis. Probitiotica plus is overigens niet zomaar te koop in de winkel. Het is alleen verkrijgbaar bij de apotheek.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Neppiercings doen je darmen weinig goeds
Lees ook:Snel bestanden opslaan op vrolijke USB-stick
Lees ook:Spijkerbroek student 15 maanden ongewassen
Lees ook:Nederlander stelt vakantie niet uit wegens drukte op werk
Lees ook:Zon, zee, strand en voorlichting?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>