Wie is de grootste snurker van Nederland 2013?

De Kliniek voor Snurken en Apneu gaat voor het vijfde jaar op zoek naar de grootste snurker van Nederland. Nederland telt meer dan 4 miljoen chronische snurkers, die niet alleen voor heel wat geluidsoverlast zorgen, maar ook relationele problemen veroorzaken. Buiten de sociale klachten van partner en andere huisgenoten kan snurken ook gepaard gaan met medische problematiek, zoals vermoeidheid, hoofdpijn en zelfs een verhoogde kans op hart en vaatziekten.

Na drie jaar lang gezocht te hebben naar de grootste mannelijke snurker is de Kliniek voor Snurken en Apneu vorig jaar voor het eerst opzoek gegaan naar de grootste vrouwelijke snurker. En met succes. Met 85dB aan snurkgeluid is zij op dit moment zelfs de luidste snurker tot nu toe gemeten. Dit snurkgeluid staat gelijk aan een kettingzaag, ver boven de 65dB Hinderwet burengerucht.

Uit intern onderzoek is gebleken dat 40% van alle snurkers vrouw is. Desondanks is het taboe rondom vrouwelijke snurkers nog steeds groot, de snurk-kliniek wil om deze reden dan ook dit jaar wederom een poging wagen om dit taboe te doorbreken. Vrouwen vinden snurken niet charmant, niet sexy en vooral tijdens vriendinnen uitjes schamen zij zich hier ontzettend voor.

Uiteraard mogen ook nog steeds mannelijke snurkers zich melden voor hun probleem. Blijken zij net zo hard of harder te snurken dan de dames, maken ook zij aanspraak op een gratis behandeling tegen hun snurkprobleem. De grootste snurker van Nederland 2013 wint een gratis, op maat gemaakte snurkbeugel tegen snurken en apneu.

Zo doe je mee:
Stuur een geluidsopname (MP3) of een filmpje van jezelf of je snurkende partner naar [email protected] en maak kans op een geheel gratis en speciaal op maat gemaakte snurkbeugel tegen snurken en apneu. Kijk voor de voorwaarden op: www.snurken.org.

Lees ook:Grootste vrouwelijke snurker Nederland 2012 gevonden
Lees ook:Nieuwe trend: maatje 00, alleen voor extreem dunne mensen
Lees ook:Meeste singles depressief rondom de feestdagen
Lees ook:Online daters zoeken volop naar seksdates
Lees ook:Mii-personages veroveren de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>