Daley Blind & Siem de Jong (Ajax) in Roken is zóóó…campagne

Een aantal eredivisievoetballers doet vanaf deze week mee aan de campagne ‘Roken is zóóó…’. Daley Blind, Siem de Jong (beiden Ajax), Marko Vejinovic (Vitesse) en Guyon Fernandez (PEC Zwolle) zijn te zien in de nieuwe tv-commercial, die nu op televisie wordt uitgezonden. Het aantal BN’ers dat onderdeel van de campagne uitmaakt wordt steeds groter.

BN’ers die al meededen aan Roken is zóóó… zijn: Nicolette Kluijver, Dirk Taat & Gaby Blaaser, Bibi (Kaboutertje), Fatima Moreira de Melo, Liza Sips, Yes-R, Gordon, Gigi Ravelli, Dio, Dries Roelvink en Juvat Westendorp. Met de campagne wil KWF Kankerbestrijding benadrukken dat met driekwart volwassen niet-rokers en 84% niet rokende jongeren in Nederland, roken inmiddels zóóó niet meer van deze tijd is.

www.rokenkanechtnietmeer.nl

Lees ook:Nicolette Kluijver, Bibi en Yes-R tegen roken
Lees ook:BN’ers als chaotische reisleiders
Lees ook:Roken. Tips en trucs om ervan af te komen
Lees ook:RTL Sport Inside: Wilfred Genee praat sportliefhebber bij
Lees ook:Ik Hou Van Holland: nieuwe seizoen vandaag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>