Superdry flagship store in Kalverstraat, Amsterdam

Er is weer een leuke winkel in de Kalverstraat geopend: de Superdry flagship store. De zaak telt maar liefst 5300 vierkante meter. Zowel de gehele heren- als damescollectie wordt hier verkocht.

Superdry blijft ook met het AW13/14 seizoen trouw aan de American Vintage- en Japanse streetstyle. Het Engelse merk werd in 2003 opgericht door James Holder en Julian Dunkerton en vierde onlangs hun 10-jarig bestaan in Londen, waar zij ook de eerste mono-brandstore openden in 2004. Superdry brengt collecties met een typische vintage, verwassen look. De collecties bevatten naast onmisbare kwalitatieve basics altijd genoeg uitgesproken musthaves. Daarnaast blijft het merk ook op het gebied van accessoires niet achter; binnen de AW13/14 collectie is er voldoende keuze uit stoere tassen, mutsen, handschoenen en schoenen.

Lees ook:Schoolspulletjes van Replay
Lees ook:Als kind mag je niet meer in Björn Borg lopen
Lees ook:New Balance, sportief en super hip!
Lees ook:Juize van Radio 538 naar Slam!FM op 9 september
Lees ook:Londen meest populaire stedentrip voor de krokusvakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>