Oh oh de liefde

Liefde, dat moet gevierd worden. Anoniem of niet, op 14 februari kan jij ongegeneerd laten weten wat je voor iemand voelt. Kaartjes, rozen en lieve cadeaus, het hoort er allemaal bij. Commercieel? Volgens Cindy (20) niet, zij houdt ervan.

Al weken voor Valentijnsdag liggen de winkels vol met schattigheid en het doel ervan is natuurlijk zoveel mogelijk te verkopen. Een slaatje slaan uit de liefde van anderen. Maar is dat nou echt het enige waar heel Valentijnsdag om draait? Natuurlijk niet! Je kunt het zo leuk en gek maken als je zelf wilt.

Maar het moet wel gevierd worden, vindt Cindy tenminste. Al die kaartjes en liefdesbrieven die op 14 februari weer voor haar deur en in de brievenbus liggen, daar kan zij niet zonder. Haar mening is duidelijk. Mensen die niet aan Valentijn doen, die weten gewoon niet wat liefde is. Blikvoer sprak met haar.

Mee eens? Laat het weten!

Lees ook:Hartjes, chocola en chocoladen hartjes
Lees ook:Opassen voor ‘lieve’ berichtjes
Lees ook:Kim Feenstra geeft tips tegen Valentijnskater
Lees ook:Gezocht: lelijkste kerstkaart ooit
Lees ook:Serveerster krijgt 10.000 dollar fooi van vaste klant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>