Mannen willen zich settelen

Uit onderzoek van MasterFlirt onder oud-cursisten blijkt dat mannen niets liever willen dan zich gewoon settelen. Unaniem gaven de mannen aan dat dit is wat voor hen succes met vrouwen betekent.

Onvrede zat bij de mannen vooral in het gebrek aan keuze van vrouwen in hun leven. Ze hadden het gevoel dat ze maar moesten wachten tot een leuke dame voorbij kwam om vervolgens maar te hopen dat de betreffende dame geïnteresseerd zou zijn.

Vooral rond de dertig begint dit gevoel bij mannen te knagen. Gekoppeld aan het kleiner worden van hun wereld en het ontmoeten van minder nieuwe vrouwen zet dit veel druk op de paar ontmoetingen die zich voordoen.

Meer keuzevrijheid, weten hoe je een vrouw moet benaderen om vervolgens vanuit overvloed en niet vanuit een tekort te settelen is wat mannen dan ook verstaan onder ‘succes met vrouwen’.

Lees ook:Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!
Lees ook:Jonge pornofans zien vrouw als lustobject
Lees ook:60% vrouwen smst naaktfoto’s van zichzelf
Lees ook:Waarom kussen we? Onderzoek naar kusgedrag in NL
Lees ook:Wij shoppen minder dan vroeger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>