Lexa.nl wordt gezien als meest betrouwbare datingsite

Lexa.nl is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse European Trusted Brands-onderzoek van Reader’s Digest, een internationale media- en marketingorganisatie. Lexa.nl kreeg 35 procent van de stemmen en laat daarmee Pepper.nl en Relatieplanet ver achter zich. Bijna 2.000 Nederlanders deden mee aan het onderzoek.

De nummer twee (Pepper.nl) kreeg 16 procent van de stemmen. Vorig jaar vervulde Relatieplanet nog deze positie met 23 procent van de stemmen. Dit jaar moeten zij het doen met de derde plaats (11 procent). De overige stemmen zijn verdeeld over diverse kleinere datingsites. Voor de dertiende keer onderzocht Reader’s Digest de betrouwbaarheid van merken in 38 verschillende categorieën. Consumenten in twaalf Europese landen werd gevraagd de merken te noemen die in hun ogen het meest betrouwbaar zijn. Ook gaven zij hun oordeel over kwaliteit, imago, service en prijs-kwaliteitverhouding. Of zij het merk zouden aanraden bij anderen droeg ook bij aan het eindoordeel. In totaal werden meer dan 18.000 ingevulde vragenlijsten geanalyseerd.

Lees ook:Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012
Lees ook:Jongeren kiezen voor de ‘looks’ van Wouter Bos
Lees ook:And the winner is… España!
Lees ook:Within Temptation naar Songfestival!?
Lees ook:‘48 uur van de liefde’ tijdens Pepper filmfestival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lexa.nl wordt gezien als meest betrouwbare datingsite

  1. peter

    Cool, ik ben net winnaar geworden van de loterij van Readers Digest! Eindelijk mijn dromen waarmaken (al wist ik niet dat ik daaraan meegedaan heb)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>