Second Love gebruikers houden van hun huidige partners

Uit onderzoek van de website Second Love houdt maar liefst 66% van de ingeschreven deelnemers gewoon nog van hun partner. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 1000 deelnemers. Meer dan 38% zou het ook prima vinden als hun partner ook op Second Love ‘aanwezig’ zou zijn. En de vakantiedagen brengen de deelnemers toch liever door met hun partner (56%) dan met een ander (35%).

Mailen (61%) en Whatsapp (39%) zijn de meest geliefde methoden om contact te houden met de minnaar of minnares en dan het liefste tijdens werktijd (54%). Opvallend is ook dat veel deelnemers helemaal geen partner hebben onder meer omdat ze gescheiden zijn, een co-ouderschap hebben of samenleven met een zieke partner.

Natuurlijk heeft directeur Erik Drost er ook iets over te zeggen: “De laatste tijd is er nog wel wat commotie omtrent onze website die we eigenlijk niet begrijpen. Veel van onze deelnemers zijn op zoek naar spanning en willen graag belangstelling en weten dat ze bestaan. Zij zien het vooral als een uitlaatklep en willen graag bevestiging. Via een website faciliteren wij deelnemers bij wie de relatie zich in zwaar weer bevindt. In de praktijk brengt dit met zich mee dat deelnemers van Second Love onderling niet zo zeer relaties krijgen maar wel leuke afspraken en gesprekken. Waarbij er wel degelijk incidenteel liefdes relaties ontstaan. Maar veelal ook juist helemaal niet. Uit onze ervaring blijkt dat de deelnemers hun eigen bestaande relatie door Second Love juist weer meer op waarde weten te schatten.”

Lees ook:Gelukkigste mensen ter wereld scoren lager…
Lees ook:Jouw vriendje, mijn vriendje
Lees ook:All You Need Is Love-concert 12 december
Lees ook:HVJ, oftewel ´Ik hou van jou´
Lees ook:Drie kwart jongeren werkt extra in december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>