‘48 uur van de liefde’ tijdens Pepper filmfestival

Een filmfestival waarbij singles bepalen welke films er worden vertoond: dat is het idee achter de ‘48 uur van de liefde’ die datingsite Pepper in samenwerking met We Want Cinema organiseert op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus. Het Pepper filmfestival opent met de meest populaire film op de Pepper-profielen, de geliefde Franse film Intouchables. Voor een select aantal singles met een Pepper-profiel waar de passie voor film van afdruipt, wordt bovendien op zaterdag 31 augustus de rode loper uitgerold. Die avond vindt de exclusieve voorpremière plaats van de toepasselijke Nederlandse film Smoorverliefd met Johnny de Mol, Susan Visser en Anna Drijver in de hoofdrol.

Singles kunnen tijdens het Pepper filmfestival kiezen uit films die zijn geselecteerd op basis van een onderzoek dat Pepper heeft gehouden onder 1.000 leden. Op de filmagenda staan naast de komedie Intouchables de beste datefilms: Pulp Fiction, Usual Suspects en Thelma en Louise. New Kids films Nitro en Turbo worden door zowel mannelijke (49%) als vrouwelijke singles (42%) als worst date films genoemd en verschijnen daarom tijdens het festival niet op het witte doek. Uit het onderzoek blijkt dat zowel mannen (39%) als vrouwen (34%) een komedie het meest geschikte filmgenre voor een eerste date vinden. Over het favoriete filmkoppel zijn de meningen verdeeld. Bij de mannen is Brangelina uit Mr. & Mrs. Smith het meest populair (37%), terwijl vrouwen massaal kiezen voor Ryan en Rachel uit The Notebook (25%). In The Notebook is volgens vrouwen (28%) ook de beste filmkus te zien, terwijl mannen (18%) meer opkijken tegen de kus die James Bond steeds weer met een nieuwe Bond-girl mag uitwisselen.

De door singles geselecteerde films zijn te zien op vrijdagavond 30 augustus en zaterdagavond 31 augustus in de Utrechtse bioscoop ’t Hoogt. Aanmelden kan bij We Want Cinema.

https://www.pepper.nl/48-uur-van-de-liefde

Lees ook:Pluk de Nacht: grootste openlucht filmfestival in NL
Lees ook:Heleen van Royen liever niet als schoonmoeder
Lees ook:Nederlandse single grootste kans op Duitse vakantieliefde
Lees ook:Lisa Smit, Roos Wiltink en Tessa Schram in jury 9e NFFS
Lees ook:Grootste blind date in heel Nederland op Valentijnsdag

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘48 uur van de liefde’ tijdens Pepper filmfestival

 1. http://www.eventbrite.com

  Constantly be aware of your posture while gaming.
  The typical starting price is sixty dollars, but often drops to fifty dollars within a few weeks or months.
  Do you realize you can lease games consoles, too?

  My webpage :: elo boosting – http://www.eventbrite.com,

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>