Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans

Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans.

In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en nog 50 vestigingen verspreid over Nederland kunnen members elkaar ontmoeten. De ideale gelegenheid om te zien of er ook in het echte leven een klik is.

Lees ook:Pepper lanceert campagne ‘Love to date’; win membership
Lees ook:Grootste blind date in heel Nederland op Valentijnsdag
Lees ook:‘48 uur van de liefde’ tijdens Pepper filmfestival
Lees ook:Test het Tilburgse studentenleven
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>