Man spendeert meer geld dan vrouw voorafgaand aan eerste date

Mannen geven meer geld uit voorafgaand aan een eerste afspraakje dan vrouwen. Zo gaan ze vaker naar de kapper, kopen ze geregeld een nieuwe aftershave en nemen ze een klein cadeautje mee voor de dame in kwestie. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 1150 singles ondervroeg naar hun uitgavepatroon voor een eerste date.

De single vrouw is doorgaans nogal zuinig. Slechts 8 procent gaat met een date in het vooruitzicht shoppen voor een nieuwe kleding en een nog kleiner percentage brengt een bezoekje aan de kapper of schoonheidsspecialiste. Ruim een kwart van hen geeft minder dan 20 euro uit. Een kleinigheidje meenemen voor de man in kwestie zien de meeste dames ook niet zitten. Slechts 2 procent doet dit. De enige uitschieter van de single vrouw is lingerie. 12 procent zegt altijd nieuw ondergoed aan te schaffen voorafgaand aan een date.

De single man lijkt zicht iets meer te bekommeren om zijn eerste indruk geeft daar ook meer geld aan uit. Ongeveer 16 procent brengt voor het moment suprême een bezoekje aan de kapper, 10 procent koopt een nieuwe aftershave en 9 procent gaat voor zichzelf nieuwe kleding shoppen. Ook een klein cadeautje voor de dame ontbreekt veelal niet. Een kwart van de heren zegt meestal tussen de 20 en 40 euro te spenderen voorafgaand aan de date. Aan nieuw ondergoed hecht de single man veel minder waarde. Slechts 2 procent koopt een nieuwe slip of boxer.

Lees ook:Singles geven positieve impuls aan economie
Lees ook:Reiservaringen maken veel indruk bij eerste date
Lees ook:Belgische single vergevingsgezinder dan Nederlandse
Lees ook:Zweetlucht ultieme afknapper eerste afspraakje
Lees ook:Geld bieden voor je eerste afspraakje… Date4Cash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>