Singles vieren oud & nieuw het liefst met vrienden thuis

Een derde van de singles viert oud & nieuw het liefst thuis met vrienden. Uit onderzoek van datingsite PARSHIP blijkt dat de champagne laten knallen in een berghut of op een feest in een club of bar ook hoog op het lijstje van singles staat. Toch brengt 13 procent van de singles oudejaarsavond het liefst slapend in bed door.

Eind november begint bij veel mensen de voorpret al : “Wat ga jij doen met oud & nieuw?” is een veelgestelde vraag in die periode. Overigens vinden veel mensen het overdreven om zo vroeg al met oud & nieuw bezig te zijn. Toch is iedereen er vroeg bij want alleen thuis zijn op deze avond is voor veel mensen geen leuk vooruitzicht. PARSHIP stelde haar leden de vraag wat ze het liefst doen op oudejaarsavond. Een derde van de singles wil een gezellige avond thuis met vrienden, een kwart droomt van een oudejaarsavond in een berghut en 17 procent viert de avond graag samen met vrienden in een bar of club. De laatste grote groep 13% brengt de avond het liefst in hun eigen bed door en laat het feest het allerliefst aan hem/haar voorbij gaan.

Hoe singles het liefst oud & nieuw vieren:

  • Gezellige avond met vrienden bij iemand thuis (33 %)
  • In een berghut met vrienden (24 %)
  • In een bar/club/restaurant met vrienden (17 %)
  • In mijn eigen bed (13 %)
  • Dineren met mijn familie (7 %)
  • In het buitenland, op reis (4 %)
  • Samen met mijn beste vriend(in) naar buiten (3 %)

Lees ook:Mannen nemen initiatief bij eerste zoen
Lees ook:Meeste singles depressief rondom de feestdagen
Lees ook:Angst om kerst alleen te vieren stressfactor voor singles
Lees ook:Singles zin in Koningsdag; Koningin Maxima favoriet
Lees ook:Internet populairste plek om date te vinden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>