Met de juiste valentijnskaart scoor je beter

Hartjes, beertjes, duiven en puppies sieren aanstaande vrijdag de deurmat en inbox van menig valentijn. Leuk voor de meeste vrouwen, maar uit onderzoek* van KaartWereld van PostNL blijkt dat de meerderheid van de mannen graag een kaart ontvangt met een grap of hedendaags ontwerp. Om vrouwen een handje te helpen, liet KaartWereld een aantal ontwerpers valentijnskaarten maken die wel in de smaak vallen bij mannelijke valentijns. De kaarten zijn online te versturen via Kaartwereld.nl en worden per post bezorgd.

Echte liefde gaat over je kunnen overgeven aan en verplaatsen in de ander. En dat begint dus al bij het kiezen van een valentijnskaart. Het is zaak je niet te laten verleiden tot het kiezen van een kaart die jij leuk vindt, maar rekening te houden met wat jouw valentijn zal aanspreken. Toch gaat bijna de helft (44%) van de vrouwen voor een kaart die zij zelf leuk vindt; bij de mannen is dit slechts een derde. Het wordt tijd dat er valentijnskaarten op de markt komen die mannen aanspreken. Dat meent 41% van de mensen in het onderzoek; 18- tot 30-jarigen voelen dit nog sterker (50%).

Valentijnskaarten voor mannen
KaartWereld van PostNL liet een aantal ontwerpers veertien alternatieve valentijnskaarten maken die bij mannelijke ontvangers in de smaak zullen vallen. De kaarten werden gemaakt door onder andere Kakhiel (Studio Kakhiel), Overburen.nl, Studio Jona en Valezki. De kaarten zijn online te versturen via Kaartwereld.nl en PostNL zorgt voor bezorging op vrijdag 14 februari.

* Genoemde percentages zijn afkomstig uit onderzoek van Kaartwereld van PostNL uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Direct Research, eind januari 2014 onder 773 Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?
Lees ook:De lelijkste kerstkaart van 2009
Lees ook:Mannen willen zich settelen
Lees ook:Onbereikbare vrouwen: Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog
Lees ook:Wij shoppen minder dan vroeger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>